Keçi Sütü Ağırlıklı Ezine Peyniri

Keçi sütü anne sütünden sonra en değerli besin öğelerine sahip olması açısından ayrı bir önem taşımaktadır. Tahsildaroğlu Ezine Peyniri  %45 keçi sütü, %40 koyun sütü ve %15 inek sütlerinin karışımına sadece doğal maya ve tuz ilave edilerek 12 ay olgunlaştırılır. Keçi sütü yoğun peynirlerin doğasında olan keskin tat damak zevkine düşkün olanların tercihidir.  

GRAMAJLAR

200 g.
350 g.
450 g.
500 g.
525 g.
600 g.
7 Kg / 10 Kg.
18 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1284 / 310
Yağ (g) 25,5
Doymuş Yağ (g) 7,5
Karbonhidratlar (g) 1
Şekerler (g) 1
Protein (g) 17,5
Tuz (g) 2,85

ÜRÜNLER